Akció!

Robot Lizard – Robot Gyík

11990 Ft

Találkozz a Robot-Gyíkkal:
Az interaktív robot, amely kihívja az akadályokat

A robotok világában minden napra jut valami új és lenyűgöző. A legújabb technológiai csoda? A Robot-Gyík, az összeépíthető robot, amelynek „lábaival lépeget”, és egy intelligens érzékelőrendszer segítségével akadályokat kerül. Ismerd meg ezt a fantasztikus robotot, amely nem csak szórakoztat, hanem tanít is.

Az építés csodája

Az összeépíthető Robot-Gyík nem csak egy robot, hanem egy élmény is. A gyerekek és szülők közösen építhetik meg ezt a lenyűgöző robotot a mellékelt alkatrészek és az útmutató segítségével. Az építés során a gyerekek megismerik a robotika, a mérnöki és a programozási alapokat.
Az intelligens érzékelőrendszere segítségével a robot észleli a környezetét és az akadályokat. Amikor egy akadályba ütközik, a gyík ügyesen kikerüli azt, majd folytatja az útját. Az érzékelőrendszer lehetővé teszi a robotnak, hogy önállóan navigáljon a környezetben.

1 készleten

Leírás

A Jövő felfedezése

A Robot-Gyík nemcsak egy robot, hanem a jövő irányvonalát is megmutatja. A gyerekek rájöhetnek, hogy a robotika milyen izgalmas és változatos világban rejtőzik. Talán egy nap ők maguk is olyan robotokat terveznek és építenek, amelyek forradalmasítják a világot.

A Robot-Gyík egy lenyűgöző robotikai kihívás, amely ösztönzi a gyerekek kreativitását, tanulását és szórakozását. Fedezd fel a jövőt ezzel a fantasztikus robotikai élménnyel!

Szereld össze a darabokat és építs egy szuper robotot!
A robot kétféle módon közlekedik: -észleli a tárgyakat, és megváltoztatja az irányt -észleli a személy jelenlétét és követi a mozgását.
A robot 4db RL03 elemmel működik, melyet a játék nem tartalmaz.

Termék videó

 

Érdekelhetnek még…