Akció!

Vízzel működő járművek (13 modell)

8000 Ft

Vízsugár hajtás:

A víznyomás varázsa a gyerekek számára.
Amikor a nyár beköszönt, és a hőmérő higanyszála felfelé kúszik, a vízpermetezők és a medencék egyaránt útjukra indulnak a kertekben. De mi van akkor, ha a gyermekek egy kicsit több kihívást keresnek, mint egy egyszerű locsolgatás? Itt jön képbe a vízsugár hajtású játék, ami izgalmas és tanulságos vízi kalandokat kínál.

Hogyan működik a vízsugár hajtás?

A vízsugár hajtású játékok alapja az egyszerű, mégis lenyűgöző víznyomás elve. A játék elemei általában tartalmaznak egy vagy több vízsugarat, amelyeket víznyomással hajtanak meg.

Ezek a járművek igazi környezetbarát társaságot alkotnak, benzin és elem nélkül, csak a víz erejét felhasználva működnek.
13 járművet építhetsz, melyeket vagy a vízkeringető rendszer vagy a vízsugár hajtású járműveknél, a víznyomás működtet.
Kísérletezz és építsd meg saját gépedet!

8 készleten

Leírás

A vízsugár hajtású játékok nemcsak szórakoztatók, hanem tanulságosak is. A gyerekek megismerhetik a víznyomás és a fizika alapelveit, miközben kreatívan játszanak. Az ilyen játékok szintén ösztönzik a logikus gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a csapatmunkát, ha több gyerek együtt játszik.

Ajánljuk minden 8 éven felüli gyereknek vagy felnőttnek, akik érdeklődnek a megújuló energiaforrások iránt és hisznek a zöld jövőben!

 

 

Érdekelhetnek még…