Akció!

2WD robot alváz

Original price was: 4200 Ft.Current price is: 3200 Ft.

Építsd meg saját 2WD robotodat!

A 2WD robot alváz nem csak egy játék vagy egy egyszerű mechanikai eszköz. Ez egy kapu a robotika, a programozás és a mérnöki gondolkodás felé. Egy olyan világba nyújt bepillantást, ahol a lehetőségek csak a képzeletünk szabhat határt.

 

2 készleten

Cikkszám: GZ-2WD Kategóriák: , ,

Leírás

Fedezd fel a Robotikát:

Az egyszerűség és teljesítmény találkozása a 2WD robot alvázzal. A technológia folyamatos fejlődésével a robotika az otthoni készletek világát is meghódította. Az új 2WD robot alváz nem csak egy játék, hanem egy tanulási élmény, amely kiváló bevezetést nyújt a robotika izgalmas világába.

Egyszerűség és gyors összeszerelés:

A robot alváz egyszerű mechanikai felépítése és könnyű összeszerelése lehetővé teszi mind a fiatalok, mind a felnőttek számára, hogy gyorsan nekiálljanak és megismerjék a robotika alapjait. A részletes útmutató segítségével még a kezdők is könnyen eligazodnak a feladatok között.

Rugalmasság és kreativitás: ráépítési pontok.
A ráépítési pontok azok a helyek, ahol a kreativitás szárnyra kap. Kiegészítheted szenzorokkal, extra motorokkal, vagy akár egyedi karosszériával. Ezáltal a robot alváz nem csak egyetlen módon használható eszköz, hanem egy személyre szabható, folyamatosan bővíthető platform.

Motorok erővel és gumi kerekekkel.
A két erős motor és a gumikerekek a sebesség és a hatékonyság kulcsát jelentik. A jármű könnyedén mozog mindenféle felületen, így a gyerekek nem csak a mechanika alapjait, hanem a fizikai törvényeket is elsajátíthatják játék közben.

Mérési képességek: sebesség és távolság.
Az encoder (fekete kör alakú tárcsa, kerékre szerelhető) rendszerrel a jármű sebességét és a megtett távolságot pontosan lemérheted.
Ez a funkció nem csak játékos kihívásokat kínál, hanem matematikai és fizikai alapismereteket is fejleszt.

Energiaellátás: rugalmasság és tartósság
A termék 3V~6V energiaellátással működik, így a felhasználók kísérletezhetnek az energiaforrás változtatásával anélkül, hogy a teljes készlettel kellene bajlódniuk. A 4 db AA ceruzaelemmel pedig hosszú játékórákon keresztül élvezhető a kreatív folyamat.

Energiaellátás és bővíthetőség:
ESP8266 vezérlő és L293D hídvezérlő

Az energiaellátást 4 db AA ceruzaelem biztosítja, ami a könnyű hozzáférést és cserét jelenti. A robot alváz tovább bővíthető egy ESP8266 vezérlővel, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot és programozhatóságot a mobil eszközökről.

A L293D hídvezérlő, lehetővé teszi a motorok irányának pontosabb vezérlését. Ez egy kiváló lehetőség a diákoknak, hogy megismerjék a hídvezérlők működését és a motorok pontos irányításának fontosságát.

Figyelem, a képek csak illusztrációk, a kiegészítők, a színek és a csomagolás eltérhet.

 

Érdekelhetnek még…