Akció!

Wood Trick – Observation Wheel (Óriáskerék)

Original price was: 10900 Ft.Current price is: 8000 Ft.

 

A fából készült 3D óriáskerék

A világunk tele van kihívásokkal és lehetőségekkel, és a legjobb módja annak, hogy ezeket megértsük és átéljük, az észrevétel és a kreativitás. Most bemutatunk egy olyan terméket, amely nem csak fejleszti a logikus gondolkodást, de lenyűgöző műalkotást is létrehoz.

Az építés mindig is különleges élmény volt. Ez a 3D Puzzle útmutatóval rendelkezik, amely lépésről lépésre vezet a puzzle összeállításához. De itt van a csavar: nincs szükség ragasztóra vagy egyéb segédanyagokra. A fa darabjai pontosan illeszkednek egymáshoz, így az összeállítás maga is egy kihívás és egy játék.

3D művészet a szobádban

Az elkészült óriáskerék nem csak egy egyszerű puzzle. Ez egy 3D műalkotás, amely a valóságban is pörög, éppen úgy, mint egy igazi óriáskerék. Az óriáskerék csodás részleteivel és kialakításával kiválóan mutat bármelyik szobában, és öröm lesz az észrevétel. A fa textúrája és az aprólékos kidolgozás megmutatja a művészi részletek iránti szeretetet.

Keresed az ajándékötleteket?
A fából készült 3D óriáskerék puzzle egy fantasztikus választás. Különleges, egyedi és jelentéssel bír. Ezt az ajándékot szinte bárkinek adhatod, aki érdeklődik az építés és a művészet iránt.

Összeszerelt méret: 280 x 165 x 290 mm
227 darabból álló készlet.
14 éves kor felett ajánlott!

Elfogyott

Leírás

Az építés és a művészet ötvözete az, amit ez a játék kínál.
Fedezd fel a csodát, ahogy a fa darabok összeállnak egy műalkotássá, és egy óriáskerék pörög a saját szobádban. Építsd meg és gyönyörködj benne nap mint nap.

Termék videó

Szerelési leírás

 

Érdekelhetnek még…