Akció!

Tibo robot

Original price was: 15780 Ft.Current price is: 11990 Ft.

Fedezd fel a jövőt:

Az összeépíthető robot, amely akadályokat kerül: Álmodoztál már arról, hogy teremtője lehetsz egy olyan robotnak, amely mozog, akadályokat kerül, és felfedezi a környezetét? Most itt az idő, hogy a játék a valósággá váljon! Ismerd meg a legújabb összeépíthető robotot, amely érzékelőrendszerével meghatározza a körülötte lévő akadályokat és ügyesen kikerüli azokat.

Kreatív Műszaki Kihívás

Az összeépíthető robot megalkotása valódi kreatív kihívás, és egyúttal izgalmas kaland is. A dobozban található összes alkatrész és az építési útmutató segítségével a gyerekek lépésről lépésre megtanulják, hogyan építsenek fel egy működő robotot. A szülők és a gyerekek közös munkája során a kreativitást és az építőkészséget is fejleszthetik.

Érzékelőrendszerek

Az összeépíthető robot érzékelőrendszere rendkívül fontos szerepet játszik. A szenzorok segítségével a robot érzékeli a körülötte lévő tárgyakat és akadályokat. Ha az érzékelőrendszer észlel egy akadályt az útjában, a robot intelligensen elkerüli azt, majd folytatja az útját.
Az összeépíthető robot megalkotása és programozása nemcsak szórakoztató, hanem tanulságos is. A gyerekek megismerkednek a robotika és az automatika alapjaival, miközben saját tapasztalataikat és kreativitásukat is beleteszik a robot építésébe. Ez egy kiváló módja a STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) készségek fejlesztésének.

Elfogyott

Leírás

A jövő felfedezése

Az összeépíthető robot egy izgalmas lehetőség a jövő technológiájának felfedezésére. A gyerekek megismerhetik, hogyan működik a robotika, és elképzelhetik, hogy milyen lehetőségek várnak rájuk a jövőben. Talán egy napon ők maguk is olyan robotokat terveznek és építenek, amelyek forradalmasítják a világot.

Az összeépíthető robot egy lenyűgöző lehetőség a gyerekek számára, hogy kreativitásukat és tudásukat egyesítsék, és egy olyan technológiai csodát hozzanak létre, amely mozog, tanul, és felfedezi a környezetét. Fedezd fel a jövőt ezzel a fantasztikus robotikai kihívással!

Szereld össze a Tibo robotot és fedezd fel annak különleges funkcióit! Érzékelőinek köszönhetően a robot észleli a személyek jelenlétét és követi a lépéseidet. Felfedező módban a robot sétál a helyiségben és a 6 lábának köszönhetően elkerüli az akadályokat. A lábaival 360 fokban tud mozogni.

A csomag illusztrált színes jegyzetet tartalmaz, mely segíti az összeszerelést
4 db LR03 elem szükséges a működtetéséhez (a csomag nem tartalmazza)

 

Érdekelhetnek még…