Akció!

Papucs varró készlet

Original price was: 2990 Ft.Current price is: 290 Ft.

Ez a varrható kollekciói, kreatív tevékenységet biztosít a gyerekek számára.
Ezzel a készlettel a gyerekek már egy bonyolultabb figurákat varrhatnak .
A doboz 1 figurára elegendő alapanyagot tartalmaz, mely magába foglalja  a tömő anyagot, filcformákat, valamint a játék elkészítéséhez szükséges felszerelést.

Készlet méretei: L 25,5 cm x l 20,5 cm x h 3 cm
Anyag: Filc, cérna, műanyag

93 készleten

Leírás

Kreatív varrási készletek

Ismerd meg varrási készleteinket, amelyek a gyerekek kreativitását és szórakozását szolgálják! Ezek a varrható kollekciók új dimenziót nyitnak meg a kreatív tevékenységekben, miközben egyedi és bonyolultabb figurákat varrhatnak a gyerekek.

A Kreativitás Új Dimenziói

Ez a varrható készlet egy egyszerű dobozban rejlik, de végtelen lehetőségeket tartalmaz a gyerekek számára. Az alapanyagok magukba foglalják a tömő anyagot, filcformákat, és minden egyebet, amire szükséged van a játék elkészítéséhez. Ezzel a készlettel a gyerekek egy kis varró műhelyt hozhatnak létre otthonukban, és elmerülhetnek a tervezés és varrás izgalmas világában.

Bonyolultabb Figurák

A készlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy bonyolultabb és részletesebb figurákat hozzanak létre, mint valaha. Az egyszerű varrásoktól kezdve a különleges technikákig, a gyerekek felfedezhetik a varrás művészetét és fejleszthetik kézügyességüket.