Akció!

Csomagolássérült – Levegővel működő jármű

Original price was: 12390 Ft.Current price is: 6000 Ft.

Hogyan működnek?

A sűrített levegővel működő autójátékok alapelve egyszerű, de lenyűgöző. Az autóhoz egy levegőtartályt csatlakoztatnak, amelyet egy pumpával töltöttek fel sűrített levegővel. Amikor a gyerekek elengedik a levegőt a tartályból, a kiszabaduló levegő hatására az autó elindul. A sűrített levegő hajtja meg az autót, ami lenyűgöző látvány és hanghatásokat eredményez.

Tanulás és szórakozás együtt

A sűrített levegővel működő autójátékok nemcsak szórakoztatók, hanem tanulságosak is. A gyerekek megismerik a levegő tulajdonságait, a nyomás és a lendület alapelveit, valamint a járműtervezés alapjait. Az autók építése továbbfejleszti a kreativitást, a problémamegoldó képességet és az építési készségeket.

Az autók tervezése és építése a gyerekek számára izgalmas kihívást jelent. Mindeközben kreatívan gondolkodhatnak az autók kinézetén és működésén, és önállóan tervezhetik meg a légnyomás vezérlését. Ez az autóépítési projekt ösztönzi a kreativitást és a logikus gondolkodást is.

A sűrített levegővel működő autójátékok elképesztően szórakoztatók, és rengeteg tanulságot rejtenek. A gyerekek nemcsak játszanak ezekkel az autókkal, hanem megtanulják a fizika alapelveit is. Tehát, hozz létre saját sűrített levegővel működő autókat, és nézd meg, milyen lenyűgöző és tanulságos kalandokat teremthetnek a gyerekek!

1 készleten

Leírás

Sűrített levegővel működőjármű: A légnyomás csodája

A gyerekek mindig is imádták az autókat és a játéképítést. De mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy módja annak, hogy a gyerekek maguk építhessenek egy olyan autót, amelyet sűrített levegővel hajthatnak meg? Nos, ezek a sűrített levegővel működő autójátékok a kreativitást és az oktatást ötvözik, miközben elképesztő szórakozást kínálnak.

Illeszd össze az alkatrészeket és építs egy sűrített levegővel működtetett járművet!
Az összeszerelést színesen illusztrált útmutató segíti.

Szerelési segítség!

Tip_1
https://youtu.be/BGrPE8fFP4g

Tip_2
https://www.youtube.com/watch?v=DAEJU7VmXk0

Tip_3
https://youtu.be/uJPc8Azvezs

Tip_4
https://youtu.be/ZvAT_HTxlFY

Érdekelhetnek még…