Akció!

Gigo Crazy monsters építőkészlet

Original price was: 2990 Ft.Current price is: 590 Ft.

Az építőkészletek az egyik legragyogóbb játékeszközök közé tartoznak, amelyek a gyermekek számára kínálnak szórakozást és tanulást egyaránt.

Kreatív Kifejezőkészség Fejlesztése

Az építőkészletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kreatívak legyenek és ötleteiket megvalósítsák. Az egyszerű, mégis sokoldalú építőelemek segítségével a gyerekek tervezhetnek és építhetnek saját kis alkotásokat. Ez ösztönzi a képzeletüket és kreatív kifejezőkészségüket.

Motoros Készségek Fejlesztése

Az építőkészletek használata során a gyermekek apró mozdulatokat hajtanak végre, például építőelemek illesztését vagy torony építését. Ez segíti a finom-motoros készségeik fejlesztését, ami fontos a ceruzafogás, az írás és az egyéb napi tevékenységek szempontjából.

Gondolkodás Fejlesztése

Az építőkészletek segítenek a gyermekeknek a problémamegoldó készségek fejlesztésében. Amikor egy építőelemekből álló kihívást próbálnak megoldani, gondolkodásra ösztönzi őket, miközben megtervezik a következő lépést, és azon gondolkodnak, hogyan illeszthetik össze az elemeket.

Képzettségek Fejlesztése

Az építőkészletek a számok, a formák és a méretek megértését is segítik. A gyerekeknek meg kell érteniük, hogy melyik elem illeszkedik a másikhoz, és hogyan alakíthatnak ki egyensúlyt egy torony építése során. Ez az alapokat fekteti le a matematika és a geometria iránti érdeklődés számára.

Olvasd el a kapcsolódó blog-bejegyzésünket!

Kreatív Fejlődés és Tanulás: Miért jók az építőkészletek a 3-4 éves gyerekek számára

 

3 készleten

Cikkszám: GT-7261 Kategóriák: ,

Leírás

A gyerekek három különböző alakzatot építhetnek a különféle színes elemek kombinálásával. Az elemek könnyen kezelhetők és összerakhatóak, kifejezetten a kicsik számára találták ki. A készlet 15 elemet és egy részletes használati utasítást tartalmaz, segítve a kicsiket, hogy egyszerű vagy bonyolult modelleket építsenek. Ez a játék növeli a képzelőerőt, kreativitást, logikát, tájékozódást, melyek nagyon fontosak a gyerek szellemi fejlődéséhez.

Eleget tesz a nemzetközi gyermekbiztonsági előírásoknak. Figyelem, nem ajánlott 3 év alatt. Fulladásveszély – kicsi részeket tartalmaz. Csak felnőtt jelenlétében vagy felügyelete mellett használja! Tartsa meg a csomagolást referenciaként.

Érdekelhetnek még…